Tompoes
Benodigdheden:
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 4 gegrilde rode paprika's
- 4 mespuntjes rozemarijn
- 4 soeplepels olijfolie
- 1 overlang ins schijven gesneden courgette
- 4 schijfjes coeur de boeuf of vleestomaat
- 4 schijfjes mozzarella
- 8 van de steel ontdane portobellopaddenstoelen
- Fleur de sel
- Peper
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 180_
- Verwarm de grill voor
- Smeer met een bakkerspenseel de groenten in met olijfolie
- Laat de portobellopaddenstoelen 2 minuten aan beide kanten grillen, de courgette 1 minuut
- Leg een portobellopaddenstoel op een bakplaat
- Bereid de tompoes door de courgettes, mozzarella, rode paprika's en tomaten met elkaar af te wisselen
- Eindig met een portobellopaddenstoel
- Prik vast met een bamboestokje
- Laat gedurende 7 minuten gratineren in de oven
- Garneer met een mespuntje rozemarijn
