Omelet Provençale

Benodigdheden: (per persoon)

  • 2 eitjes
  • Enkele kerstomaatjes
  • 60 gram champignons
  • 60 gram courgette
  • 1 ui (gesnipperd)
  • Provençaalse kruiden
  • Olijfolie
  • Peper en fleur de sel
  • Gemalen kaas (optioneel)

Werkwijze:

  • Snipper de ui fijn
  • Kluts de eieren los
  • Was de courgette en snijd in blokjes
  • Snij de champignons in schijfjes
  • Bak de courgette, ui en de champignons even aan in wat olijfolie
  • Voeg het ei en de kerstomaatjes toe 
  • Kruid met Provençaalse kruiden, peper en fleur de sel
  • Wanneer de omelet bijna klaar is, strooi je er nog een klein beetje gemalen kaas over
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin