Gevulde tomaten met broccolipuree

Benodigdheden:

  • 6 tomaten
  • 1 broccoli
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 150 gram geraspte kaas

Werkwijze:

  • Verwarm de oven voor op 180°
  • Zet een pan met water op het vuur
  • Snij de hele broccoli, inclusief de stam, in grove stukken
  • Blancheer de broccoli 3 minuten in kokend water
  • Giet de broccoli af en laat goed uitlekken
  • Doe de broccoli in een grote schaal of kom
  • Schep de pesto erdoor
  • Voeg wat peper en fleur de sel toe
  • Pureer de broccoli met een staafmixer
  • Schep de geraspte kaas erdoor
  • Snij de bovenkant van de tomaat en lepel de tomaat leeg
  • Vul de tomaten met het broccolimengsel
  • Plaats de opgevulde tomaten in een ovenschaal
  • Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin